ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ Σχολικής Μελέτης & Μαθησιακής Υποστήριξης

Οι εγγραφές για την νεα σχολική χρονιά 2021-2022 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!

Κλείστε από τώρα τη θέσης σας καλώντας στα 211 4131587 – 698 5930752

Στο κέντρο μας ξεκινά νέο τμήμα σχολικής μελέτης και μαθησιακής υποστήριξης με σκοπό την καθημερινή προετοιμασία των μαθημάτων για την επόμενη ημέρα, την υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες και την κάλυψη μαθησιακών κενών. Επιπλέον, παρέχεται καθημερινή ενημέρωση των γονέων για την επίδοση του κάθε παιδιού.

Μέσω του νέου μας τμήματος ο κάθε μαθητής δουλεύει μόνος του, με σκοπό την προώθηση και ενίσχυση της αυτονομίας, πρωτοβουλίας και αυτοπεποίθησής του. Η εκπαιδευτικός βρίσκεται εντός της αίθουσας και κατευθύνει ή βοηθά τους μαθητές να προχωρήσουν την μελέτη τους, δίνοντας τους χρόνο και χώρο να δουλέψουν μόνα τους.

Οι αίθουσες είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να εξυπηρετούν και να βοηθούν τον κάθε μαθητή να συγκεντρωθεί καλύτερα, δημιουργώντας παράλληλα ένα ευχάριστο περιβάλλον μελέτης.


Οι μαθητές παράλληλα με τη μελέτης τους καλλιεργούν το ομαδικό τους πνεύμα, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και το πρόγραμμα ευέλικτο (2 ώρες ημερησίως), ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όσον το δυνατό καλύτερα τις ανάγκες σας.

** Παρέχεται η δυνατότητα ατομικού μαθήματος για την προετοιμασία του παιδιού σε περίπτωση διαγωνίσματος.

** Παρέχεται πακέτο σημειώσεων για κάθε μάθημα ξεχωριστά για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.

** Έναρξη τμήματος από Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη!

Σχολιάστε